OVER SPEC.

SPEC. in 2000 opgericht door Breghje Kommers, begon als evenementenbureau en organiseerde hiphop-feesten en festivals. Na enige tijd werd duidelijk dat de geboekte artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer als het managementkantoor voor jonge rappers. Zo ook werd Ali B getekend en werd hij na enige tijd ook partner in de onderneming.

Op dit moment is de holding maatschappij van SPEC. uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming: Naast SPEC. (artist management) wat het management verzorgt van meerdere artiesten, is er een label in samenwerking met Warner Music Benelux, genaamd TRIFECTA, een boekingsbureau in samenwerking met MOJO genaamd WOLF, een apart boekingsbureau genaamd Capital B en een managementbedrijf waarin talenten worden vertegenwoordigd, genaamd Homegrown MGMT. Het complete roster bestaat uit rappers, zangers, Youtubers, sing- songwriters, producers en theatermakers.

Het bedrijf wordt geleid door het driemanschap Breghje Kommers, Frank Barendse (sinds 2007) en Stanley Bish (sinds 2011).

INSTAGRAM