Muziek

FUNX MUSIC AWARDS 2018

By 9 mei 2018 No Comments

Op dinsdag 8 mei vonden de FunX Music Awards voor de vijfde keer plaatst in Paradiso Amsterdam.

Onze SPEC’ers waren maar liefst ​vijftien​ keer genomineerd. Ronnie Flex, Boef, Dyna en Jack $hirak maakten​ kans op een award. Via de website van FunX kon men drie weken lang stemmen op hun favoriete artiest. In elf categorieën werden de genomineerde bekend gemaakt, waaronder Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Video en natuurlijk de hoofdprijs Best Artist of the year. Naast een live performance van Ronnie Flex en Boef gingen deze twee artiesten met het grotendeel van de prijzen ervandoor. In totaal wonnen Boef en Ronnie vijf awards!

Artist of the year – Boef
Best MC – Boef
Best singer – Ronnie Flex
Best video – Boef (Sofiane)
Best collabo – Ronnie & Boef (Come Again)

De award voor Artist of the year ging voor het tweede jaar op rij naar Boef. ”Veel liefde voor jullie en iedereen die op mij gestemd heeft. Ik ben ziek trots op deze award!”

Leave a Reply

DE WEBSITE VAN SPEC. ARTIST MANAGEMENT

MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te biedenen om ons websiteverkeer te analyseren.Ook delen we informatie over uwgebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluit
Settings