Release

BOKOESAM RELEAST DEBUUTALBUM ‘SOLO’

By 17 mei 2017 No Comments

Bokoesam releast op 12 mei zijn langverwachte debuutalbum. Twee handen vol gouden en platina platen, shows op de grootste podia, festivals en vele tientallen miljoenen views op Youtube, maar nog geen solo-album…daar brengt Bokoesam met het ambitieuze ‘SOLO’ verandering in.

Na grote successen met New Wave, Veldentaal, Jack $hirak en grote hit-solosingles verschijnt over drie weken dan eindelijk het album. Vandaag wordt SOLO voorafgegaan door single ‘BBB’ in samenwerking met Jonna Fraser. De bijpassende buitenaardse video door Femke Huurdeman ging zojuist in premiere via i-D en is nu te zien op het Top Notch Youtube kanaal.

“Op mijn eerste echte album doe ik wat ik leuk vind, wat ik interessant vind en wat ik altijd al wilde maken. Dit is een kijkje in mijn wereld, in mijn leven en wat ik meemaak. Ik ben rapper en vader, vriend en zoon. Ik heb me niet ingehouden of ben niet super moeilijk gaan nadenken over wat slim zou zijn. Maar heb een album gemaakt dat persoonlijk is en veel kanten laat horen, die ik tof vind. Ik hoop dat iedereen dat ook meekrijgt en er van zal genieten” – Bokoesam 2017

Met artwork door Joeri Woudstra (Torus) en een spectaculaire typisch Bokoesamiaanse videoclip door Femke Huurdeman is het SOLO-seizoen geopend. Sinds eind 2016 werkte Bokoesam met diverse gasten en topproducers aan en divers, groots, extreem en veelzijdig debuutalbum. Van rauw tot poppy, zomers tot grimmig gaat SOLO alle kanten op, behalve eerder gebaande paden.

Op SOLO zijn naast Sam te horen Lil Kleine, Idaly, Jandro (SFB), Jayh, Jonna Fraser, Willie Wartaal, Mr. Polska, SBMG, RayFuego, Yung Nnelg en GRGY. Producties op het album zijn er van topproducers Jack $hirak, Spanker, Garrincha, Project Money en Outtatowntobias. Deze zomer is Bokoesam op diverse festivals. Paaspop speelde hij afgelopen weekend plat. Indian Summer en Appelsap staan nog op het programma.

DE WEBSITE VAN SPEC. ARTIST MANAGEMENT

MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te biedenen om ons websiteverkeer te analyseren.Ook delen we informatie over uwgebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluit
Settings