Signing

SOUFIANE EDDYANI TEKENT MANAGEMENTDEAL

Rapper Soufiane Eddyani heeft een managementdeal gesloten met SPEC. Daarmee is hij de eerste Belg waarvan SPEC. het management verzorgt.

De 18-jarige rapper is afkomstig uit Antwerpen en is vanaf zijn twaalfde al bezig met muziek, maar brengt pas op zijn zeventiende zijn debuutsingle ‘Terug In De Tijd’ uit. Met als doel om zich te onderscheiden van andere rappers behaalt hij binnen 4 maanden 1 miljoen views. Na dit succes brengt hij in september 2016 zijn single ‘God Vergeef Me’ uit. Binnen 6 dagen behaalt hij hiermee 370.000 views, wat binnen 1 maand oploopt tot 2 miljoen.Terwijl de single nog op de tippositie staat van de Vlaamse hitlijst Ultratop 50, was Soufiane ook al onder de aandacht gekomen bij de hiphopfans in Nederland, waar het op nummer 55 van de Single Top 100 binnen was gekomen.

Inmiddels is Soufiane niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige rapscene. In februari 2017 overschrijdt hij zichzelf met ruim 8 miljoen binnen 2 maanden met ‘Dief Als Een Broer’. Soufiane is ook te horen op het album ‘Slaaptekort’ van Boef. Op 15 maart komt het nummer ‘Salam’ uit. Het nummer staat binnen 1 dag op de eerste plaats in de ‘Top 50 Nederland’ op Spotify met 300.000 streams.

Naast zijn muziek carrière heeft Soufiane iets anders gevonden waar hij zich op gaat focussen. Eind februari behaalt hij 100.000 abonnees op zijn YouTube kanaal en een maand later komt zijn eerste vlog online te staan.

DE WEBSITE VAN SPEC. ARTIST MANAGEMENT

MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te biedenen om ons websiteverkeer te analyseren.Ook delen we informatie over uwgebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluit
Settings